Svedberga kulle

Jag kan tipsa er om att Svedberga kulle är underbart i sin grönska just nu. Jag, Paul och Zindy har precis varit där och gått en lång morgontur. Nu sitter vi på uteplatsen och njuter med en fika.


När barnen var små tillbringade vi mycket tid här på kullen. Vi bodde ett stenkast bort på en gammal korsvirkesgård från 1750-talet. Jag och Paul är båda uppvuxna i Helsingborg men när vi träffades flyttade vi ut till gården.  Det är nu 16 år sedan vi flyttade till Jonstorp där vi också trivs förträffligt! Shit vad tiden hår fort. 

Hur dom helst ta er till Svedberga kulle 😊

Zum, zum, zzzzuum...

Humlorna surrar, fåglarna flyger ut och in ur sina bo, göken gol och vi har kollat rävens lya. Underbart!Rävens lya har många ingångarIgelkottaskinn, allt det andra tyckte räven var gott!Äggskal... Äter räven ägg? Konstigt att det ligger äggskal utanför lyan.

Väl hemma igen möts jag av våra underbara rhododendron!Go, go, go

Tar igen mig efter ytterligare en tajt vecka! Vi har haft "Öppet Hus" och event i veckan på Living Story samtidigt som jag testar och färdigställer vår nyöppnade webbshop för slutkund som jag har haft projektansvar för (vi har ju enbart varit grossister tidigare). Nu ska jag njuta av naturen och samla kraft till nästa vecka! 

Showroom på Living Story
Http://livingstory.se
Event i veckan!
Tony Johannson föreläste, mycket intressant och trevligt!
Jag hade bjudit in Tony som pratade, gav tips och planterade i våra krukor. Krukorna lottades därefter ut bland besökarna. Vi bjöd på buffé och visade runt i showroom och alla fick shoppa loss. Mycket lyckad kväll!
Glatt hungrigt gäng njuter av mat och dryck efter att ha tittar runt i vårt showroom.UNIK WEBBSHOP

Äntligen öppnar Living Story webbshop för slutkund! Jag och mina kollegor har jobbat hårt den senaste månaden för att få upp den nya webbshopen och koppla den mot vår databas. Nu kan ni se resultatet, gå in och kolla på http://livingstory.se 

Webbshoppen är öppen dygnet runt och vårt showroom i Åstorp är öppet måndag-fredag mellan 10-16. I vårt showroom kan du kolla på sortimentet som du sedan beställer via nätet.
Välkommen till vår värld! En spännande värld! Gomorgon mina vänner!


Att vakna upp till fågelsång, strålande sol och att det är helt vindstilla och dessutom vara ledig, är helt underbart! Har suttit en stund i trädgården och ätit frukost medan gråsparvarna flyger in och ut ur sitt bo ovanför mig. De är inte rädda. Detta är mumma för själen. 
Mmmmm, njuter...

Zindy fick besök av Maria nyckelpiga precis, vilket hon inte riktigt uppskattade...

Nu vaknar grannbarnen och lugnet försvinner, tänk att det fortfarande är kul med Walkey talkey (när det finns smart phone)... Inte för att de behöver dem de skriker så högt att de hör varandra ändå :-) . Det har också sin charm, det är kul att höra alla förnuftigheter som barn delar med sig av till varandra. 

Tog en sväng i trädgården, oj vad det händer mycket nu. Rhododendronen börjar spricka ut, mitt persikoträd blommar för fullt, knoppar i pionerna, öar av underbara tusenskönor i gräset, stora knoppar i mina vita löjtnantshjärta,  liljekonvaljen på god väg...


Vår bästa tid är nu,
vem minns den snö som kanske föll i fjol?
vår bästa tid är nu,
vem vet om morgonda’n har sol, har sol, har sol?

Håll fast en kort sekund
och lev och älska nu så märker du
det blir en härlig stund,
Därför vår bäst tid är nu, är nu, är nu!

Födelsedagskalas Jossan!

Förra söndagen hade vi lite kalas för Jossan som fyllde år den 14 april. Hon var ju inte hemma då så därför blev det kalas den 24 istället. Det blev en fin dag med släkten på plats, vi bjöd på buffé och tårta, sjöng och hurrade. Det var supermysigt. Jättetrevligt också att träffa Josefines pojkvän Måns som också läser i Lund.  När gästerna gått stannade Jossann och Måns en stund till  och spelade spel med oss. Myyyysigt!


RSS 2.0