Små saker gör stor skillnad!

Idag skiner solen och ny energi infinner sig genast i kroppen, härligt! Äntligen kan jag se våra små ändringar i hemmet i rätt ljus. Idag ska vi också prova ut tyger till gardiner i tre fönster. Kul :-)


Nya kuddar till soffan inhandlade under Formexmässan i januari :-)


Den mintgröna marmorerade glaskupan är över 100 år gammal. Min mormor och morfar köpte den när de gifte sig. Jag fick den av min mamma i somras när hon flyttade och nu pryder den vårt vardagsrum. Vi är väldigt glada för den.

Nya mattor inhandlade i Ekeby möbelaffär i januari :-)
Nya krukor och pelare i betong från Living Story (http://livingstory.se) till mina rumsgranar som växt sig riktigt stora! Paul har för första gången i sitt liv planterat om krukväxter, och det gick riktigt bra :-)


Jag älskar dessa nyinköpta ljuslyktor från Mio, tänder dem varje kväll!Lampfötter och lampskärmar kommer från Silk Flower, är så nöjd med dem, fyra stycken pryder vårt vardagsrum/kök (öppen planlösning).
De här tre fina gamla krusen är jag jätteglad för. En av dem kommer från min mormor, en från min farfars fars syster och en har jag köpt i antikaffär. Jag älskar dem, de är perfekta till färska kryddor, vårlökar eller varför inte vårens första blåbärsris...Söta grisar med vingar från Living Story pryder våra fönsterkarmar.


Kökshylla med krokar från Living Story i smide upphängd över vår köksö.

Här blandar vi arvegods med fågelburar från Living Story. Det roliga med det ärvda matrumsmöblemanget är att 30-tals möbler är på väg tillbaka enligt trendföreläsning på Formexmässan. Kul för jag älskar Agnes gamla möbler som står i vårt vardagsrum. För inte så länge sedan fick Zindy nya matskålar och matte nytt köksgolv :-)Tygrullar väntar på inspektion
Detta tyg gillade vi båda :-)
Nu gäller det att hitta en bra sömmerska...någon som har några bra tips? Skriv i så fall gärna det som en kommentar!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0