Min goa gubbe :-)

När jag kom hem från jobb igår kväll hade Paul både handlat och städat. Middagen stod på bordet och det gjorde även ett fång röda "alla hjärtans dags" tulpaner. Det var så himla skönt o mysigt att känna att jag kunde börja hålla helg direkt på fredagskvällen.  Många pussar till Paul!

Idag började vi dagen med en lång hundtur på skäret. När vi kom tillbaka tog vi en fika tillsammans med William och sedan stack vi alla tre och kollade kaminer till vardagsrummet. Vi var hos fyra olika återförsäljare och de ska återkomma med priser för installation. Vi är lite sugna på mysfaktorn som man får vid en brasa :-)

Nu har vi ätit middag och ikväll blir det lite mys !


Vilopaus med havsutsikt :-)

Trött och halt hund söker tröst hos matte. När jag plockat bort 2 taggar ur tassen gick det bra igen :-)Den här kaminen gillar jag!
Snygg vedstaplare...


Denna också...


Små saker gör stor skillnad!

Idag skiner solen och ny energi infinner sig genast i kroppen, härligt! Äntligen kan jag se våra små ändringar i hemmet i rätt ljus. Idag ska vi också prova ut tyger till gardiner i tre fönster. Kul :-)


Nya kuddar till soffan inhandlade under Formexmässan i januari :-)


Den mintgröna marmorerade glaskupan är över 100 år gammal. Min mormor och morfar köpte den när de gifte sig. Jag fick den av min mamma i somras när hon flyttade och nu pryder den vårt vardagsrum. Vi är väldigt glada för den.

Nya mattor inhandlade i Ekeby möbelaffär i januari :-)
Nya krukor och pelare i betong från Living Story (http://livingstory.se) till mina rumsgranar som växt sig riktigt stora! Paul har för första gången i sitt liv planterat om krukväxter, och det gick riktigt bra :-)


Jag älskar dessa nyinköpta ljuslyktor från Mio, tänder dem varje kväll!Lampfötter och lampskärmar kommer från Silk Flower, är så nöjd med dem, fyra stycken pryder vårt vardagsrum/kök (öppen planlösning).
De här tre fina gamla krusen är jag jätteglad för. En av dem kommer från min mormor, en från min farfars fars syster och en har jag köpt i antikaffär. Jag älskar dem, de är perfekta till färska kryddor, vårlökar eller varför inte vårens första blåbärsris...Söta grisar med vingar från Living Story pryder våra fönsterkarmar.


Kökshylla med krokar från Living Story i smide upphängd över vår köksö.

Här blandar vi arvegods med fågelburar från Living Story. Det roliga med det ärvda matrumsmöblemanget är att 30-tals möbler är på väg tillbaka enligt trendföreläsning på Formexmässan. Kul för jag älskar Agnes gamla möbler som står i vårt vardagsrum. För inte så länge sedan fick Zindy nya matskålar och matte nytt köksgolv :-)Tygrullar väntar på inspektion
Detta tyg gillade vi båda :-)
Nu gäller det att hitta en bra sömmerska...någon som har några bra tips? Skriv i så fall gärna det som en kommentar!

Tjingeling!

RSS 2.0