Rhododendron i full blom

Rhododendron i full blom utanför mitt köksfönster! Idag har jag som vanligt varit på intensivträning av handled och hand på HBG lasarett. Min goa William är min privat chaufför för tillfället.  Det går framåt, jag har lite bättre rörlighet nu :-)
I nästa vecka ska stygnen tas och då kan jag öka på träningen ytterligare. Känns som hela mitt liv kretsar kring rehabträning för tillfället...En av alla de övningar som ska göras...

Lite värme & solsken nu hade lättat upp humöret :-)

Världens bästa William!

Min goa grabb har hjälpt mig att fylla på kylen idag så vi klarar oss under veckan. Väl hemkommen klippte han gräset också, det är guld värt. Du e bäst grabben! 
Idag har jag satt mig med alla kvitto till försäkringsbolaget hittills över 60 besök hos ortopedläkare, sjukgymnast, arbetsterapeut , röntgen, operationer värmebassängen som ska redovisas...tänk vad en hästspark kan ställa till det. Men förra veckans operation verkar göra nytta :-)

Jag tog en sväng i trädgården för att njuta av majgrönskan innan jag går vidare med försäkringspapperna. Håll till godo med lite bilder från "my garden"!Syren

Silverpäron

Vit löjtnantshjärta och knoppiga pioner

Caféset i gjuten aluminium

Rhododendron 

Rhododendron 


Kiwiplantor ( hona och hane) smultron, rabarber 
Björnbär utan taggar

Blå och rosa rosor

Keramikmasker i grönskan

När jag planterade häck av avenbok för 2 vårar sedan blev det några plantor över. Dessa planerade jag i krukor och stammde upp. Nu är de jättefina.

Favoritrabatten på framsidan.

Här intar jag min frukost soliga lediga morgnar.


Ormbunkar på väg att veckla ut bladen.


Äppleträd i blom.

Rhododendron på framsidan.

Liljekonvalj i blom.

Älskar vår trädgård, lite jobbigt att inte kunna påta i jorden som tidigre....men efter regn kommer solsken...


Världens bästa svärmor!

Tack Ulla för den underbart söta "God bättring" buketten jag fick idag! Blev jätteglad! Många kramar till dig :-)


Tack för alla krya på hälsningar!

Tack för alla goa hälsningar, det värmer! Idag har jag njutit av det fina vädret och tagit en tur mez Zindy. Skönt att känna sig lite piggare igen. Jag försöker hålla ner på morfinet så blir jag inte så snurrig. Är dock en balansgång för jag får ju inte ha så ont att jag inte klarar av att göra mina handledsövningar varannan timme.

Lycka är ett gult rapsfält som vajar i vinden!Världens gulligaste Yvonne!

Åhh så glad jag blev idag! Yvonne kom förbi med "krya på dig" present! En hel påse med goda ostar korv, kött.  oliver, panriche och kex inköpt på Oldsbers ost i Höganäs, härligt ett smörja skrovet med ikväll. En fantastiskt uppskattad present må jag säga. Tusen tack :-) nu slipper jag laga till något ikväll, lysande :-)
Än en gång tack Yvonne! Tusen kramar!
Tredje gången gillt!

Idag är det dags att operera handleden igen för tredje gången. Nu ska skruvar och platta bort och lite annat smått och gott fixas till. Det är min förhoppning att rörligheten kan bli något bättre, just nu räknas den som gravt nedsatt. Det är lite jobbigt i vardagen när högerhanden/armen inte fungerar som den ska. I den bästa av världar blir rörligheten bättre (jag kommer aldrig att bli helt återställd säger doktorn och det kan bli så att operationen inte gör någon skillnad alls) jag måste ge det en chans. Jag hoppas också på att jag ska kunna sätta ut de starka smärtstillande tabletter som jag nu tvingats äta sedan olyckan för ett halvår sedan. Så nu håller jag tummarna och kommer att direkt efter OP  intensivträna hand och handled med träning varannan timme och en timmes vila däremellan under dygnets vakna timmar. Jag ska göra allt som står i min makt för att bli bättre. Men först en lång tur med Zindy! Ska vara på OP vid lunch så jag hinner med en PW innan jag ska in i duschen för desinficering. Ha det gott!


Underbart att komma hem till ett nystädat hem :-)

Jag kom precis hem från jobb, blev superglad att någon dammsugat hemmet. :-) :-) :-) !!!!!
 
Upptäckte att jag kan göra årets första sparrisskörd samt rabarberskörd ikväll!

Nice! 
Trevlig kväll till er alla!Härlig överraskning!

När jag kom hem från jobb ikväll vid 18.30 stod Jossans bil på uppfarten. Hon hade kommit hem från Lund och överraskade med fin dukning, middag på bordet och supergod efterrätt. Så himla glad jag blev :-)

Mellan middagen och efterrätten gick vi en kvällstur med Zindy och sedan fikade vi och tittade på det fantastiska naturfenomenet med världens åskoväder! 

 Tack Josefine och William för en jättemysig kväll! 

Och Grattis till vinsten ÄFF!

Sköna maj!

Vilken underbar helg vi haft, härligt väder, och avkoppling med familjen!

Valborg var givetvis given på Olympia! 


Kollade bokskogarna på andra sidan sundet i fredags.Avkopplande PW Zindy körde Toghestrace i söndags, inspirerad av "storasyster".


Josefine och Rasmus deltog i Toghestrace i Malmö i lördags! Superduktiga! Grattis!
Och givetvis ännu mer fotboll...JIF, ÄFF, HIF samt sol, grillning och mys i trädgården. 
Gött  :-)


RSS 2.0