Top Model Worldwide Grand Finalist

Härom dagen bestämde sig Josefine efter en del funderande för att tacka ja till den finalplats som hon erbjudits i Top Model Worldwide Grand Finalist. 
http://www.topmodelworldwide.com 
Det ska bli jätteroligt att flyga med Josefine till London i mars för att se finalen.  Vi önska dig lycka till Jossan, det kommer att bli en härlig, spännande och lärorik upplevelse där du får träffa många intressanta personer och knyta nya kontakter. 

Du kan rösta på Josefine och samtidigt donera pengar till cancersjuka barn, läs om detta här http://m.virginmoneygiving.com/mt/uk.virginmoneygiving.com/fundraiser-web/fundraiser/showFundraiserProfilePage.action?userUrl=JosefineMyllenberg&un_jtt_redirect

Vill du som har företag marknadsföra ditt företag internationellt i modebranschen genom att sponsra Josefine kan du kontakta henne på myllenberg@live.se

Vill du se finalen på plats kan du köpa VIP biljetter till rabatterat pris av Josefine.

På sin blogg skriver Josefine lite mer om finalen, sponsring och biljetter

Tänk att vår älskade lilla flicka växt upp till en ung vacker kvinna och att hon får vara med om denna spännande erfarenhet samtidigt som hon hjälper till att samla in pengar till cancersjuka barn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0