Härlig tjejdag!

Eftersom grabbarna är i Tyskland och kollar fotboll har vi tjejer det gott här hemma! Jossan, jag och Zindy rår om varandra helt och hållet. Vi började dagen med att Jossan bjöd på amerikanska pannkakor. Sen blev det en tur här i Jonstorp med Zindy och vi njöt av vårtecken i trädgården.
 
 

 
Därpå stack vi in till Helsingborgs city och handlade en fräck lampa till Jossan samt åt lunch på Mezo...såååå gott. Sen fixade vi en massa ärenden på Väla och tog en fika där i vimlet.

 
 
Nu ikväll har vi ätit tapas och kollat gamla avsnitt av Gossip Girl. Hur mysigt som helst. Vi har även planerat lite inför Londonresan.

 
 
Tidigare i veckan har man kunnat läsa om Jossan på hd.se samt i Häganäs Lokaltidning 
och nu i kväll kan man läsa om henne på förstasidan på http://blogg.se jättekul för henne. Det är superspännande tycker både jag och Josefine att hon kommit med som finalist i Top Model Worldwide.
Läs mer om Top Model World wide här

 
 
I torsdags var vi på HFRK:s årsmöte där Josefine blev tilldelad pris som bästa Young Rider i dressyr, superkul, bra jobbat Jossan och stort grattis :-)
  

Vid frukostbordet i morse!
 
 
Den här lampan hittade jag i stan idag, vill ha över soffbordet i vardagsrummet...måste få Paul att gilla den.

 Fika på Välacentrum:-)
 

Idag var det riktigt roligt att läsa tidningen :-)

Härligt att det uppmärksammas vilket jobb alla gör i Ängelholms FF samt hur många, både privatpersoner och företag, som tror på klubben och som ställt upp för att rädda ÄFF.  Nu ser det ljust ut för klubben även om mycket hårt arbete återstår. Jag vet ju allt detta, men jag blir så glad att det uppmärksammas så att allmänheten får inblick, tack för en bra artikel. Jag blir varm i hjärtat :-)
http://www.dn.se/sport/sa-raddades-krisklubben-fran-konkurs


Top Model Worldwide Grand Finalist

Härom dagen bestämde sig Josefine efter en del funderande för att tacka ja till den finalplats som hon erbjudits i Top Model Worldwide Grand Finalist. 
http://www.topmodelworldwide.com 
Det ska bli jätteroligt att flyga med Josefine till London i mars för att se finalen.  Vi önska dig lycka till Jossan, det kommer att bli en härlig, spännande och lärorik upplevelse där du får träffa många intressanta personer och knyta nya kontakter. 

Du kan rösta på Josefine och samtidigt donera pengar till cancersjuka barn, läs om detta här http://m.virginmoneygiving.com/mt/uk.virginmoneygiving.com/fundraiser-web/fundraiser/showFundraiserProfilePage.action?userUrl=JosefineMyllenberg&un_jtt_redirect

Vill du som har företag marknadsföra ditt företag internationellt i modebranschen genom att sponsra Josefine kan du kontakta henne på myllenberg@live.se

Vill du se finalen på plats kan du köpa VIP biljetter till rabatterat pris av Josefine.

På sin blogg skriver Josefine lite mer om finalen, sponsring och biljetter

Tänk att vår älskade lilla flicka växt upp till en ung vacker kvinna och att hon får vara med om denna spännande erfarenhet samtidigt som hon hjälper till att samla in pengar till cancersjuka barn.


RSS 2.0