Dag 3 London & Top Modell Worldwide

Dag 3 var lördag och Jossans dag att gå på catwalken i Top Model Worldwide som gick av stapeln på Hilton Meteropole. Vi åt frukost tillsammans och sen stack Jossan till förberedelserna med sminkning, hårstyling och repetition. Jag hade en viktig uppgift, nämligen att fixa en Tiara som Josefine skulle bära vid en av visningarna. Så jag begav mig till ett modehus och hittade den perfekta tiaran på smyckesavdelningen. Beväpnad med den tog jag en taxi till Hilton Meteropole och lämnade tiaran en timme innan tävlingen började. Vicky kom också för att se tävlingen jag bjöd på lunch medans vi njöt av underhållningen innan tävlingens start.

Och så var det dags!!! Musiken drog igång och visningen började. Josefine gick ut som nummer två av 45 tävlande. Jag är så himla stolt över hur bra hon klarade trycket. Hon rörde inte en min (man ska inte le), gick rakryggad och stolt och rörde sig enligt konstens alla regler. Det var tydligt att hon trivdes som fisken i vattnet och att hon hade jätteroligt. Fantastiskt för henne att få uppleva detta. Nu vet hon att hon kan och att hon klarar det med bravur. Hon har lärt sig mycket, fått massor av råd och många nya kontakter.

Runt 16.30 var finalen över och då stack vi till Notting Hill på Portobello Road (vi hade ju missat detta dagen innan och ville verkligen hinna dit en sväng). Oj så många mysiga butiker det fanns och vilken underbar miljö. Hit måste vi igen och då vill vi har mer tid på oss. När butikerna stängde satta vi oss på Portobello Organic Kitchen för att äta de hade organisk, ekomat med glutenfria alternativ. Vi år antipasto till förrät och sedan vegansk pizza till huvudrätt. Vi var helt slut och åkte därför till hotellet drack vars en kopp te pratade om dagens händelser och planerade söndagen. Egentligen var det en stor fest för Top Modeldeltagarna och VIP-publiken, men Josefine kände att hon inte orkade. Eftersom det mest var föräldrar och deltagare där och vi var där kvällen innan också så kände vi att vi var nöjda med att krypa till kojs i lagom tid så vi hann med lite roligheter på söndagen också.Finaste dottern :-)


 
Juryn


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här skrev Jossan på sin blogg myllenberg.se efter tävlingen:

”Det var en fantastiskt rolig upplevelse att få delta i Top Model Worldwide, jag kommer definitivt aldrig glömma detta. Tack alla som stöttade, peppade och trodde på mig, och tack Top Model, Geoff Cox, och ditt team för att ni gav mig den här chansen!”

Vattenstämplade bilder tillhör Colin Chau, resterande bilder är det mamma och jag som tagit.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0