Dag 2 London & Top Modell Worldwide

Vi startade dag 2 med en härlig hotellfrukost och begav oss därefter mot Spitalfield Market där Josefine köpte en underbar hatt i ull. Det fanns otroligt mycket att se på denna marknad.

Därefter träffade vi Vicky (en klasskamrat till Jossan från grundskolan) i Islington, vi promenerade alla tre ner mot Angel. På vägen dit gick vi förbi ett "glutenfree bakery" som heter Romeo. Vi åt lunch där, alla åt vi underbar glutenfritt bröd till lunchen! Drömmen för alla med celiaki.
Därefter visade Vicky oss James Park, Buckingham Palace, Big Ben och m.m men vi missade i vår iver Notting Hill som det var bestämt att vi skulle besöka. Efter en fika skildes vi från Vicky eftersom vi skulle göra oss i ordning inför kvällen som skulle spenderas på Hilton Metropole Hotel.

På Metropole Hotel såg vi en annan final. DVS finalen i Top Model för Commercial och Beuty-kategorierna. När showen var över åkte vi ner till Soho och åt på en indisk restaurang med väldigt god mat. När vi var mätta och nöjda gick vi genom Soho ner till vårt hotell för att natta oss.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0