Dag 1 London & Top Modell Worldwide

Hej och hå! Nu tänkte jag berätta om Josefines och min upplevelse i London i mitten på mars. Håll till godo :-)
Vi tog Gatwick Express in till Victoria Station och därpå underground till Embankment. Därifrån promenerade vi längst Themsen till Waterloo Bridge bara ett kvarter därifrån låg Strand Palace Hotel där vi bodde. Vi lämnade bagaget och gick bort till Covent Garden som låg ett kvarter ovanför hotellet. Där åt vi lunch på Ladurees uteservering och njöt i solen. Personalen var väldigt rara och fixade en specialmeny åt Josefine. Vi satt med utsikt över torget och tittade på gatuframträdanden och pratade medan vi åt. Supermysigt!

När vi var mätta och nöjda tittade vi på marknaden och i butikerna. Därpå gick vi bort till Covent Garden och Picadilly Circus, vidare längst Regent Street och bort till Liberty. Där fikade vi glutenfri chokladkaka, drack te och varm oboy och så kollade vi givetvis de flesta avdelningarna :-)

När mörkret föll gav vi oss ut på gatorna igen och fann en skobutik där vi båda provade massor av skor och men det var ju första dagen så vi handlade inget...ville kolla lite fler butiker först.
När vi blev hungriga åt vi på The Real Greek några kvarter ifrån Oxford street. Maten var supergod, vi beställde ickeanimalisk mat, där stod exakt vad som var celiaki-, laktos-, veganvänligt m.m. perfekt när man är allergiker.

På väg tillbaka till hotellet promenerade vi genom Soho, det var otroligt vackert med alla kulörta lyktor i mörkret.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa Gustavsson

Härliga, inspirerande bilder ifrån Er Londonvistelse.

2015-04-08 @ 09:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0