Mysig helg!

Oj vad helgen gått fort! Paul har haft möte i Stockholm fredag/lördag så jag och Zindy kände oss såååå ensamma i fredags kväll. Men i lördags kom Jossan och Rasmus och åt lunch med mig och därefter gick vi en härlig tur vid havet mellan Farhult och Heljaraöd. Det var så varmt att Jossan tog ett dopp innan vi begav oss hem igen. På kvällen hämtade jag Paul från flyget och sedan blev det en lugn pizzakväll. Jossan och Rasmus skulle fira Rasmus farmor på släktkalas.

I Går morse gick jag en tur med Zindy och sedan gjorde jag brunch som jag, Jossan och Paul intog tillsammans. Därpå bar det av till Jossans nya Stall vid 10-tiden. Vi gjorde vid Spirit för tävling, kopplade hästtransporten och körde till Flyinge där Jossan tävlade i MSV B:3 och MSV B:4.
Jossan var inte helt nöjd då Spirit var lite lat. Men de red i alla fall på över 62% i båda klasserna. Sedan drog vi tillbaka till stallet igen och därpå släppte jag av Jossan i Lund. Var hemma vid 20.00 helt slut efter en härlig tävlingsdag med Josefine och Spirit.

Det nya stallet är jättefint och ägarna är supertrevliga. Det kunde inte bli bättre :-)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0