Skogspromenad

Både William och Jossan har varit hemma i helgen. Igår jobbade jag men idag har vi haft en mysig utflykt med varm choklad och bullfika vid Snapphanestallarna. Jättemysigt :-)Mysig helg!

Oj vad helgen gått fort! Paul har haft möte i Stockholm fredag/lördag så jag och Zindy kände oss såååå ensamma i fredags kväll. Men i lördags kom Jossan och Rasmus och åt lunch med mig och därefter gick vi en härlig tur vid havet mellan Farhult och Heljaraöd. Det var så varmt att Jossan tog ett dopp innan vi begav oss hem igen. På kvällen hämtade jag Paul från flyget och sedan blev det en lugn pizzakväll. Jossan och Rasmus skulle fira Rasmus farmor på släktkalas.

I Går morse gick jag en tur med Zindy och sedan gjorde jag brunch som jag, Jossan och Paul intog tillsammans. Därpå bar det av till Jossans nya Stall vid 10-tiden. Vi gjorde vid Spirit för tävling, kopplade hästtransporten och körde till Flyinge där Jossan tävlade i MSV B:3 och MSV B:4.
Jossan var inte helt nöjd då Spirit var lite lat. Men de red i alla fall på över 62% i båda klasserna. Sedan drog vi tillbaka till stallet igen och därpå släppte jag av Jossan i Lund. Var hemma vid 20.00 helt slut efter en härlig tävlingsdag med Josefine och Spirit.

Det nya stallet är jättefint och ägarna är supertrevliga. Det kunde inte bli bättre :-)Inredningstrender 2015

Som ni vet har jag varit på mässor i Stockholm och Oslo under Augusti.
Tänkte bara i bild återge en liten del av det jag sett i andra montrar och i trendzonerna samt det vi presenterat i våra montrar för http://livingstory.se. Jag blandar hejvilt i bildpresentationen nedan. Se och njut:
Stackars vovsingen!

Zindy fastnade med klon i farmors metalltrappa och drog av hela klon så att pulpan blottades. Det hände igår och hon fick åka till veterinär och sövas för rengöring och bandagering. Nu får hon smärtstillande morgon och kväll och går på tre ben. Inget roligt, vi som brukar powerwalka på kvällarna. Det är andra gången det händer och båda gångerna har det varit i farmors trappa, fortsättningsvis bär vi henne upp och ner för trappan. Lilla stumpan :-(

Jag tröstköpte nytt serveringsställ åt Zindy med tillhörande silvertallrikar, inte alls för min egen skull utan enbart för att glädja prinsessan Zindy (tokiga hundägare).


Sååå tomt i huset!

William har flyttat till Karlskrona för att studera och Josefine har flyttat till Lund för att studera. Det känns superkonstigt att båda försvinner samtidigt. Allt gick så fort att jag inte riktigt har fattat det. Vi har haft den underbaraste sommaren på länge tillsammans då Paul varit ledig på riktigt för första gången på många år. Direkt efter semestern åkte jag på mässor och när jag kom hem i slutet av augusti hade William köpt lägenhet och Jossan fixat nytt stall i Flyinge till Spirit.
Förra helgen flyttade båda ungdomarna. 
Det verkar som om de båda trivs och det känns jättebra, det är det viktigaste. Mamsen får vänja sig men det händer att jag fäller en tår :-) mina goa ungar!

RSS 2.0