Underbara höstfärger

Jag älskar hösten och dess färger, men den här hösten blev inte riktigt som jag tänkt mig. Är nog lite låg idag. Känner mig värdelös när man bara har ont och inte kan bidra till skötsel av hem och hus. Jag hatar att inte klara mig själv. 
...men nu var det höstens underbara färger jag skulle vidröra. Igår fick jag ett oväntat besök som gladde mig väldigt. Min vän Yvonne kom förbi med världens vackrare bukett åt mig, jag blev jätteglad, det gjorde verkligen min dag :-) tusen tack Yvonne! Buketten är precis i de underbara sprakande varma toner som jag älskar och förknippar med hösten. Nu har jag den vid min sida att vila ögonen på, tänk vad en blomma kan glädja :-)
Vi firade Fars dag redan igår på Oscaragården i Mjöhult. Jossan,  William, svärmor och jag tog med oss Paul till detta "hemliga" ställe. det var dock inte hemligt så länge, för någon försa sig i bilen påväg dit, det gjorde inget :-)
Miljön var mysig, maten var supergod och vi hade jättetrevligt med många goa skratt. Nu är det snart dags för brunch innan alla ska bege sig till olika destinationer. Önskar er alla en härlig söndag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0