Saknar redan ungarna!

Jag njuter i fulla drag när ungdomarna kommer hem över helgen! Det är så mysigt att rå om varandra. Jag hämtade William vid stationen i Åstorp i fredagskväll och sen hade vi myskväll i soffan och åt pizza. Paul som varit i huvudstaden tre dagar slöt upp lite senare på kvällen. 

I lördags jobbade jag hemifrån på förmiddagen medan Paul tog en långtur med Zindy och William sov ut. När Paul kom hem stack vi och handlade mat och sedan bar det hem för att äta en sen lunch. På eftermiddagen stack Paul till Lund för att hämta Josefine och Spirit och köra på dressyrtävling med dem. Det gick jättebra, De blev 3:a i MSV B:2 på 65,58 %. Jättebra, stort GRATTIS till er!  (stolt mamma) :-)

William och jag hjälptes åt att göra tacos som vi alla intog tillsammans när Jossan och Paul kom hem från tävlingarna. Därefter var det sällskapsspel som gällde, hur mysigt som helst.

Idag sov vi alla länge, efter sen sen frukost tog Paul , Jossan och Zindy Kullaberg i besittning medan jag tvättade och röjde lite. När de kom hem hjälpte Jossan mig att ta ner adventsstärnorna från vinden ( vågar inte själv klättra upp där nu när jag bara har en användbar hand). Sen kom svärmor och vi åt rostbiff med hasselbackspotatis, samt äppelkaka med vaniljsås, Paul hade fixat allt (min man är bäst) såååå gott! Därpå bar det åter dags för sällskapsspel innan Jossan körde till Lund och William gav sig av till Karlskrona igen. Det har varit en härlig helg! Saknar redan mina ungar :-)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0