Saknar redan ungarna!

Jag njuter i fulla drag när ungdomarna kommer hem över helgen! Det är så mysigt att rå om varandra. Jag hämtade William vid stationen i Åstorp i fredagskväll och sen hade vi myskväll i soffan och åt pizza. Paul som varit i huvudstaden tre dagar slöt upp lite senare på kvällen. 

I lördags jobbade jag hemifrån på förmiddagen medan Paul tog en långtur med Zindy och William sov ut. När Paul kom hem stack vi och handlade mat och sedan bar det hem för att äta en sen lunch. På eftermiddagen stack Paul till Lund för att hämta Josefine och Spirit och köra på dressyrtävling med dem. Det gick jättebra, De blev 3:a i MSV B:2 på 65,58 %. Jättebra, stort GRATTIS till er!  (stolt mamma) :-)

William och jag hjälptes åt att göra tacos som vi alla intog tillsammans när Jossan och Paul kom hem från tävlingarna. Därefter var det sällskapsspel som gällde, hur mysigt som helst.

Idag sov vi alla länge, efter sen sen frukost tog Paul , Jossan och Zindy Kullaberg i besittning medan jag tvättade och röjde lite. När de kom hem hjälpte Jossan mig att ta ner adventsstärnorna från vinden ( vågar inte själv klättra upp där nu när jag bara har en användbar hand). Sen kom svärmor och vi åt rostbiff med hasselbackspotatis, samt äppelkaka med vaniljsås, Paul hade fixat allt (min man är bäst) såååå gott! Därpå bar det åter dags för sällskapsspel innan Jossan körde till Lund och William gav sig av till Karlskrona igen. Det har varit en härlig helg! Saknar redan mina ungar :-)
Underbara höstfärger

Jag älskar hösten och dess färger, men den här hösten blev inte riktigt som jag tänkt mig. Är nog lite låg idag. Känner mig värdelös när man bara har ont och inte kan bidra till skötsel av hem och hus. Jag hatar att inte klara mig själv. 
...men nu var det höstens underbara färger jag skulle vidröra. Igår fick jag ett oväntat besök som gladde mig väldigt. Min vän Yvonne kom förbi med världens vackrare bukett åt mig, jag blev jätteglad, det gjorde verkligen min dag :-) tusen tack Yvonne! Buketten är precis i de underbara sprakande varma toner som jag älskar och förknippar med hösten. Nu har jag den vid min sida att vila ögonen på, tänk vad en blomma kan glädja :-)
Vi firade Fars dag redan igår på Oscaragården i Mjöhult. Jossan,  William, svärmor och jag tog med oss Paul till detta "hemliga" ställe. det var dock inte hemligt så länge, för någon försa sig i bilen påväg dit, det gjorde inget :-)
Miljön var mysig, maten var supergod och vi hade jättetrevligt med många goa skratt. Nu är det snart dags för brunch innan alla ska bege sig till olika destinationer. Önskar er alla en härlig söndag!
Grattis ÄFF

Helgen har varit lugn, 
Vi har ätit gott, fikat Jossans goda kakor, spelat sällskapsspel och rått om varandra. Det har varit trevligt och mysigt. Kul att Rasmus också kom, är ett tag sedan vi sågs :-)
Härligt att börja dagen tillsammans med gemensam brunch: bacon, lyxäggröra, scones, ananas, melon, physalis.
 
Jag har inte gjort många knop i helgen eftersom jag har så j-a ont i min handled. Tyvärr ligger frakturen inte längre i rätt läge, på onsdag ska jag opereras igen, platta och skruvar ska hålla frakturen i rätt läge. Det ska bli skönt att få rätt på handleden, står inte ut med smärtan och snurrigheten av alla morfintabletter.
 
Kvällens besked att ÄFF är klara att spela i superettan nästa år känns fantastiskt! Stort GRATTIS till ÄFF! 
http://hd.se/sport/2014/11/02/aff-klara-for-superettan-utan-kval
 RSS 2.0