Tack Emma, du är fantastisk!

Jag har varit handledare åt Emma, min superduktiga praktikant under 18 veckor på jobb. Igår var det Emmas sista dag hos oss och det känns vemodigt, tiden har gått så himla snabbt. Jag kommer att sakna dig otroligt Emma men vi håller kontakten.
Jag önskar dig en härlig student i nästa vecka och lycka till. Tusen tack för de fina orden på kortet och de vackra blommorna. Många kramar till dig.

Bra jobbat Jossan och Spirit!

I dag har jag och Josefines dressyinstruktör Gunilla Gustafsson varit med Jossan och Spirit på dressyrtävlingarna på Viarps kör och ridklubb. Det gick bra,  De startade i MSV B:2 där de blev 7:a på 63,72./. I andra klassen red de MSV B:4 på 65,32./. och  placerade sig på andra plats. Jättebra i denna hetta! Grattis Jossan! 


När vi kom till stallet fick Spirit en skön dusch i spolspiltan, det uppskattade han.
Stort tack för ditt stöd idag Gunilla!

Vilken lycka att komma hem fredag kväll

Min fredag var otroligt hektisk på jobb, klockan blev mycket innan jag kom iväg så jag var inte hemma förrän vid 19.00. Döm om min förvåning när huset är nystädat bordet dukat köttet ligger på grillen och alla tillbehör är färdiga. När jag går ut på uteplatsen sitter min mamma och min svärmor där och jag serveras ett glas svalt vitt vin. Det var Jossan som planerat att vi skulle fira "Mors dag" på fredagkvällen eftersom hon tävlar dressyr på söndag. Det var den bästa present jag kunde få. Jossan, William och Paul hade hjälpts åt att förbereda. Jossan hade städat och bakat. Jag fick lite dåligt samvete för att jag varit kvar så länge på jobb, men kvällen blev supermysig och allt var jättegott.
Tack allihopa :-)

Den bästa tiden på året

Jag älskar våren och måste bli bättre på att ta vara på dessa underbara kvällar.
Kom inte iväg från jobb förrän 18.15, det är lite synd en sådan här kväll. Hur som helst så tog jag ett träningspass med gräsklipparen när jag ätit och nu vattnar ja alla blommor i krukorna och intill huset samtidigt som jag njuter av trädgården och fågelsången.

En liten utflykt...

Vi har tillbringat två dagar i huvudstaden. Igår var det Final i Svenska Cupen på Friends Arena som gällde med middag och trevligheter innan matchen. Tyvärr gick det inte vår väg så stämningen på middagen efter matchen var rätt tryckt. Luften går liksom ur en, men det är bara att bryta ihop och komma igen. Vi tog ju faktiskt silver. Nu gäller det att ladda för onsdagens hemmamatch på Olympia. 

Idag åt vi en härlig hotellfrukost innan vi tog adjö av laget och tränarna för att ta oss ut på stan för att shoppa. Paul skulle göra en TV-intervju på stan efter att vi ätit lunch så då hade vi tid för mer shopping. Nu sitter vi i bilen på väg mot Jonstorp där vår vakthund och hundvakt väntar på oss.

William, Jossan och Paul har turats om att köra till och från Stockholm, jag har bara kopplar av, gött.

Imorgon är det jobb som vanligt, ska bli nice :-)

Middag på hotellet efter matchen, jättegod mat, men stämningen var klart inte på topp. 
Idag...Bra start på dagen!

Frukost utomhus i shorts och linne klockan 7 på morgonen, därpå en härlig hundtur vid havet och genom fårhagarna. Nu förmiddagsfika och trädgårdsarbete innan det blir grillat till lunch! Man kan ha det sämre :-)


Avkoppling på högsta nivå!

Liljekonvaljsplockning i närheten av vår gamla gård... Varje vår i mitten på maj plockar vi liljekonvalj här, det har vi gjort i 23 år. 

Nostalgi och avkoppling

Vår gamla gård, här bodde vi när barnen var små :-)

Liljekonvaljskogen

Jag sov länge idag ända till 07.30 då steg jag upp och tog tag i disk och tvätt samt läste tidningen i lugn och ro. Jossan och Paul var i stallet. När de kom hem åt vi helgfrukost/förmiddagsfika tillsammans och nu är vi på väg att plocka liljekonvalj i en helt fantastisk liten skogsdunge i närheten av där vi bodde när barnen var små.  det ska bli mysigt. 

I kväll är vi bortbjudna ska bli hur trevligt som helst :-)Nystädat och färska blommor på bordet
RSS 2.0