Paul avgår som klubbdirektör

Hej mina goa läsare!
Jag vill kort informera er om att Paul Myllenberg idag lämnar HIF efter ganska exakt nio års tjänst i fotbollens tecken.

Det har varit nio roliga och fantastiska år. Sportsligt har det varit den mest framgångsrika perioden i modern tid och samtidigt har HIF klarat av att betala tillbaka kapitaltillskottet. Tre cupguld, ett SM-guld och flera Europaäventyr med gruppspelen i UEFA-cupen och Europa League. HIF kommer alltid att vara klubben i Pauls och mitt hjärta och vi kommer givetvis att stötta HIF både på hemma och bortamatcher även i fortsättningen. Paul har gett allt för HIF under dessa år och mycket har fått stå åt sidan. Det har varit en livsstil för hela familjen och vi har alla fått vara med om fantastiska upplevelser och träffat många intressanta människor. Men allt har sin tid och nu är det dags för Paul att gå vidare till nya utmaningar och dags för nya krafter att ta vid.

 

Ni ska veta att jag är oerhört stolt över min man som är den som stått upp för sin klubb, för spelarna, för tränarstab, för sina medarbetare, för sponsorer och för varumärket HIF i alla väder. Det är väldigt få matcher (borta som hemma) som Paul missat under dessa år för det är oerhört viktigt att vara närvarande i den rollen Paul har haft.

 

Det har också varit roligt att följa de egen producerade unga talangerna som kommit fram under Pauls tid i HIF.

 

HIF:s styrelse meddelar att de vill satsa mindre nationellt och mindre internationellt, de vill istället satsa mer lokalt. Hur ska detta motivera spelare att vilja söka sig till HIF som fram tills nu har varit ett fönster ut i Europa för spelarna?

 

Jag önskar att spelare och tränare hade fått arbetsro istället för den oro som förändringen medför för grabbarna, det är en illa vald tidpunkt.  Jag önskar också av hela mitt hjärta att det går bra för HIF framöver då klubben ligger mig väldigt varmt om hjärtat, född Helsingborgare som jag är. Nu ska vi i familjen få tid för varandra och fira den första riktiga semestern på nio år tillsammans innan Paul ger sig ut på nya äventyr!

 

Kram på er!

 

Vi ses på Olympia! :-)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0