Vita smultron får vara i fred för fåglarna

Jag har precis plockar en skål full med vita smultron. De är supersöta och goda och fåglarna bryr sig inte om dem för de tror att de inte är mogna ännu. Nice. 
Alla vill väl jobba i HIF

Jag gillar detta inslaget, min goa gubbe :-)
http://hd.se/sport/2014/06/23/myllenberg-alla-vill-val-jobba-i

Tack alla ni spelare, spelarfruar, arbetskamrater, sponsorer, supportrar, samarbetspartners, politiker, kontakter, vänner med flera som har hört av sig. Det är oerhört glädjande att erfara hur omtyckt, uppskattad och respekterad Paul är. Det värmer. Kram på er alla :-)
 
Paul Myllenberg

Paul avgår som klubbdirektör

Hej mina goa läsare!
Jag vill kort informera er om att Paul Myllenberg idag lämnar HIF efter ganska exakt nio års tjänst i fotbollens tecken.

Det har varit nio roliga och fantastiska år. Sportsligt har det varit den mest framgångsrika perioden i modern tid och samtidigt har HIF klarat av att betala tillbaka kapitaltillskottet. Tre cupguld, ett SM-guld och flera Europaäventyr med gruppspelen i UEFA-cupen och Europa League. HIF kommer alltid att vara klubben i Pauls och mitt hjärta och vi kommer givetvis att stötta HIF både på hemma och bortamatcher även i fortsättningen. Paul har gett allt för HIF under dessa år och mycket har fått stå åt sidan. Det har varit en livsstil för hela familjen och vi har alla fått vara med om fantastiska upplevelser och träffat många intressanta människor. Men allt har sin tid och nu är det dags för Paul att gå vidare till nya utmaningar och dags för nya krafter att ta vid.

 

Ni ska veta att jag är oerhört stolt över min man som är den som stått upp för sin klubb, för spelarna, för tränarstab, för sina medarbetare, för sponsorer och för varumärket HIF i alla väder. Det är väldigt få matcher (borta som hemma) som Paul missat under dessa år för det är oerhört viktigt att vara närvarande i den rollen Paul har haft.

 

Det har också varit roligt att följa de egen producerade unga talangerna som kommit fram under Pauls tid i HIF.

 

HIF:s styrelse meddelar att de vill satsa mindre nationellt och mindre internationellt, de vill istället satsa mer lokalt. Hur ska detta motivera spelare att vilja söka sig till HIF som fram tills nu har varit ett fönster ut i Europa för spelarna?

 

Jag önskar att spelare och tränare hade fått arbetsro istället för den oro som förändringen medför för grabbarna, det är en illa vald tidpunkt.  Jag önskar också av hela mitt hjärta att det går bra för HIF framöver då klubben ligger mig väldigt varmt om hjärtat, född Helsingborgare som jag är. Nu ska vi i familjen få tid för varandra och fira den första riktiga semestern på nio år tillsammans innan Paul ger sig ut på nya äventyr!

 

Kram på er!

 

Vi ses på Olympia! :-)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommarfirandet!


Vi firade midsommar med goda, glada vänner här i Jonstorp. Redan tidigt på eftermiddagen samlades vi för att titta på dansen på "Gärdas äng". Våra vänners hus gränsar precis till ängen, såvi satt på deras altan, åt jordgubbstårta, snackade och njöt av midsommarstämningen. Våra värdar vet att jag är väldigt trädgårdsintresserad så vi gick en liten runda och kollade deras växter. Det resulterade i att jag vill plantera en honungsros då de hade en fantastiskt fin sådan. Därpå gick vi en lång runda i byn för att rasta våra hundar och röra på oss innan maten. Väl hemma i deras fina hus (jag gillar verkligen planlösningen i detta hus), hjälptes vi åt att fixa fram maten. Allt var supergott och snapsvisorna ekade i bygden, det var så härligt att vädret tillät oss att vara ute hela kvällen. 

Efter maten spelade vi fotbollskrocket, det var riktigt trevligt ( första gången jag provat på det spelet). Det blev tre rundor innan vi gick inomhus för att fortsätta festandet. Kvällen blev sen. Vi kom inte i säng förrän vid 03.30. Stort tack härliga vänner! För en supermysig midsommar :-)

a


Fantastiskt vad det vuxit i trädgården!

När vi kom hem efter 10 dagars semester var det mycket som hänt i vår trädgård medan vi lapade sol i Kroatien!
Persikorna hade vuxit, mina rosa samt mina ovanliga blå rosor blommade för fullt, Pioner, lavendel och Clematis blommade också. Gött att vara hemma igen :-)


Fantastisk kväll

Har haft en jättemysig kväll med familjen, god mat och många skratt, så himla nice! Sitter nu i månskenet vid Polen och lyssnar på syrsorna denna fantastiska tropiska sommarkväll. Underbart!


Vårt paradis!

Imorse vaknade vi i det hus vi hyrt under veckan på en underbar ö i Kroatien. Fantastiskt boende och otroligt vacker miljö. Nu ska vi vila upp oss och få nya krafter :-) 

Vi saknar dock redan vår femte familjemedlem Zindy, men jag är säker på att hon och hundvakten lever livet hemma i vårt hus nu när vi är på semester.

Fler bilder kommer under veckan!

På väg till semesterparadiset!

Idag har vi röjt och rivit tältet efter Williams studentfest.  Vi har också packat vars en resväska med det viktigaste för 10 dagars solsemester, för nu är vi påväg till Kroatien. Hundvakten kom precis och ska bo hos oss när vi är bortresta.

Det var väldigt lyckat och trevligt igår. Vi är superstolta över vår duktiga grabb :-)
Tack all som var med och förgyllde Williams stora dag! Fler bilder kommer en annan dag....Grabben tar studenten!

Tidigt i morse bar det av till Helsingborg för William till champangefrukost! Vi önskar dig en härlig dag och ser fram emot att ta emot dig vid utspringet från skolan klockan 14.00. 

Nu är det full rulle för övriga familjen med förberedelser här hemma inför kvällens studentmottagning:-)

RSS 2.0