Semester i tropisk värme!

Vi har haft två fantastiska semesterveckor med tropisk värme här hemma. Det är helt fantastiskt att Paul också kunnat vara "närvarande" varenda minut, familjen njuter av gemensam ledighet. 

Vattenskidtur...

Båstad-shopping med Josefine...
Simtur med High Spirit i Farhult...
Trubadurafton på Solvik...


Tennis och lunch Båstad med Paul...
Båtutflykt med goda vänner till Hallands väderö....Utflykter till "Kärringmalen" på Kullaberg...
Grillning i Jonstorps hamn...

11 st lägenhetsvisningar på en och samma dag i Lund med Jossan....


grillning med Josef och Sofie i trädgården och sedan en nattlig båtutflykt till spetsen av Kullaberg...

Kullens fyr i bakgrunden...

Vi har också hunnit med ett par hemmamatcher på Olympia och trevliga bjudningar hos goda vänner och mycket, mycket annat :-) Dessutom har jag under dessa semesterdagar läst 1600 sidor i böckerna av Georg R.R. Martin ( Game of Thrones), riktigt bra och spännande böcker. Fulla av intriger precis som i dagens samhälle. Jag älskar miljöerna som beskrivs i böckerna, slott, riddare, förälskelser, fantastiska kläder och smycken....osv
Nu har jag en veckas semester kvar, sen är det dags för höstens mässor.

Tjingeling :-)


Härligt sommarregn!

Jag och Zindy har gått en lång blöt tur nu på förmiddagen, jag älskar stilla sommarregn och att plaska i varma vattenpölar. Så nu har jag fått mitt lystmäte och dricker just nu en kopp te i soffan. I eftermiddag bär det av in till Olympia för att se våra grabbar i HIF vinna matchen mot Gefle.
Heja HIF!
Livet är gött nu!

Sjön la sig helt så även jag med min kassa rygg vågade hänga med på en tur till Farhult efter att the family tröttnat på vattenskidor!

Semester!

En dag kvar att jobba, sedan 3 veckors semester! Ska bli såååå gott! Jag älskar den svenska sommaren och snart kan jag också njuta till fullo av den. Ser fram emot lite ledighet och tid för umgänge med goa vänner :-)
När jobbet drar igång igen i augusti är det dags för höstens mässor,ska bli superkul. Jag är stationerad på Formexmässan i Stockholm och Gave Interiör i Norge.  Men först semester i vårt paradis Jonstorp!
 
 
 
 
 
 
 
 

 Matchdag!

Är påväg till Göteborg för att se matchen mellan HIF-IFK Göteborg. Tog en lunchpaus på fiskrestaurang Campus  i Varberg och gick en liten sväng i hamnen, jättemysigt. Nu sitter vi åter i bilen och hoppas på vinst för HIF i kvällens match. Ge allt ni har grabbar! Vi håller tummarna, lycka till!Mysig lördagskväll i Farhult!

Vi hade en fantastisk lördagskväll med våra goa, härliga vänner i Farhult. Grillning, vollyboll, bad och spel stod på agendan. Kvällen blev superlyckad och vädergudarna var med oss! Tack allesammans och ett speciellt tack till värdparet :-)

RSS 2.0