På väg!

Vi har varit påväg sedan 06.30 i morse, och har precis tagit en fika. Lite innan Gränna förnyades landskapet och nu är allt vitt. Vi är i Stockholm vid 13 tiden om allt går som planerat, ska bli hur kul som helst. 
Intensiv dag!
Dagen har gått snabbt som tusan! Inledde med en lång tur i Sibirien med man och hund för PW och i slutet av rundan plockade jag mossa att använda i arrangemang. Sen stack vi direkt till stallet för att ta hand om Spirit och mocka och sätta mat. När vi kom hem fick Zindy ett bad och därpå var det fika. 
Fick sen sätta igång att packa mina väskor eftersom jag åker till Stockholm och Formexmässan tidigt imorgonbitti. När det var gjort blev det dammsugning och torkning av golv och en ny rastning av Zindy. Nu lagar Paul middag som ska ätas så fort Jossan kommer hem från Outleten i Lödde där hon jobbar i helgen. Sen blir det lite mys och tidigt i säng vill jag lova. Jag har 8 spännande, roliga, kreativa, säljande och arbetsamma dagar framför mig :-)

Underbar förmiddagstur i Sibirien!

Nu på förmiddagen har Jossan, Spirit, Zindy, Paul och jag gått en härlig tur på Sibiriens strand i det fina vädret. Det är glädje och frihet att se hund och häst "rejsa" mot varandra. Båda två är vinnarskallar.

Gott Nytt År!

God fortsättning på det nya året!
 
Hur var ert nyårsfirande? Vi hade jättetrevligt med god mat och goda vänner på besök.
Marianne, Anders och Arvid samt deras hund Wilma kom och firade nyår med oss. Josefine och Rasmus var också hemma men William firade med kompisar på annat håll.
Vid tolvslaget tog vi champagnen och glasen med oss ner till havet för att se nyårsfyrverkerier både i Jonstorp och på andra sidan Skälderviken och fira in det nya året. Vilket fantastiskt skådespel.

Det ska bli spännande att se vad 2014 har att bjuda på.

Stort tack för en supertrevlig nyårsafton!

Vår nyårsmeny såg ut så här:

 
Tilltugg till välkomstdrink: Kex med brieost och aprikosmarmelad samt rosor av parmaskinka med philadelphiaost och soltorkade tomater
 
 
 
Förrätt: laxröra på räkor, dill, rom och lax
 
 
Huvudrätt: Ankbröst på en bädd av balsamvinägermarinerad mango och papaya samt ugnsrostad potatis
 
 
Efterrätt: chokladkaka med blåbär, jordgubbar och grädde, Marienne och Anders hade fixat efterrätten :-)
 
 

 
 
 

RSS 2.0