Kämpa på!

Träning och parafinbad hos handteamet på Hbg lasarett! 

Frustrerande att spela Dataspel a la 80-tal och inte klara av det... Tur man är en vinnarskalle :-)

Julen i bild

Så kom då tomten till slut i alla fall....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är tagna av Josefine och lånade från http://myllenberg.se
 

 

Härlig morgon!Zindy o jag på morgontur!

TILL ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL

Jag sitter och myser framför granen i stillheten innan alla i huset vaknar till liv. Ungdomarna är hemma och firar jul med oss och det är så mysigt att vara samlade igen. Jag vill passa på att önska er en riktigt mysig julhelg, ta hand om varandra!
Tusen julkramar till er alla!
 
 


 
 
Zindy tycker att Tomten ska komma nuuuuu!!!
 
 
 
 


 
 
 
 


William visar pappas nya bil för syrran...
 
 
 
 
 

Andra advent i Karlskrona


Den här helgen tog vi svärmor med oss och hämtade upp Jossan i Hässleholm där vi tog en fika på ett konditori som specialiserat sig på glutenfritt, Annas bakstuga. Väldigt gott och bra priser, köpte massor med oss hem :-)
 
Sen körde vi till Karlskrona och hälsade på William. Vi åt lunch hos William och tog en sväng på stan för att se på den fina  julskyltningen i city. Jossan och jag shoppade loss på Enkla, en jätte trevlig present/inredningsbutik. 
 
Vi köpte en minigran och handskar till William    samt massor av småjulklappar till julklappsspelandet i jul. Efter det åkte vi hem till Williams lägenhet och satte upp adventsljusstake och en liten gran som vi satte nyinköpta ljusdioder i. Därpå åt vi den julinspirerade prinsesstårta som vi inhandlade på den glutenfria kondiset under förmiddagen. 

På kvällen åt vi på restaurang och därefter blev det biobesök. Mycket trevlig och lyckad dag :-)

Söndagsmorgonen startades med brunch som bestod av bacon, äggröra, stekt lök och champinjoner, ost, bröd, kaffe, te och juice.
 
Sen tog vi en sväng om marinmuseet, hamnen och försvarsmaktens anläggning, och sedan vidare ut på Saltö där vi tog en lång promenad och njöt av skärgård och natur.
 
Tack William för att vi fick en härlig helg hos dig. Tack alla för mysiga dagar.

Bilderna  är tagna av Josefine :-)

RSS 2.0