Servettringar

Har gjort servettringar i keramik med vit glasyr, de blev riktigt söta :)

Servettringar:
Pris 40 kr st (finns 12 st, jag gör gärna på beställning)

Köpt färg till vårt vardagsrum

Nu på förmiddagen har jag varit på Colorama i Ängelholm i köpt färg till vårt vardagsrum som jag ska måla i tapetsera. Hur som helst så har Colorama även en del inredning, jag tyckte denna hylla var superfin :)


 


Nu ska det bli ordning på allt som kommer i brevlådan!

Är på keramiken ikväll. Har gjort några skyltar att hänga på olika sorteringsboxar. Ska glasera dem idag, så nu ska det snart bli ordning i reda:)

 

 


Daggen räcker till alla grässtrån


Marmaris - Turkiet


Jag har haft så mycket runt om kring mig den senaste tiden att jag missat blogga om vår välbehövliga semester på Marmaris. Vi hade lite blandat väder men det får man räkna med när man åker andra veckan i oktober. Det viktiga var att hela familjen var lediga tillsammans o det var jättemysigt. Här kommer i alla fall lite bilder.
 

  


Fågelbad i keramik


I tisdags var jag i keramikverkstaden, mitt fågelbad blev färdigt. Jag är jättenöjd med hur glasyren blev. Det är alltid ett lotteri med glasyren, tjocklek, temperatur, plats och antal alster i ugnen påverkar hur glasyren blir.Fågelbad i svart lera med turkose glasyr på pinne av armeringsjärn:
Pris 750 kr

 


I stallet :)Hjälper Josefine med High Spirit i kväll. Han e så mysig :-)MarschhållareDenna jättefina marschallhållare såg jag häromdagen när jag besökte en handelsträdgård. Jag är jättesugen på den. Vi får se kanske blir den min :)Alla damerna i familjen är lite krassliga!

Josefine har haft värk i ena halvan av kroppen några dagar. Idag vid lunchtid började ett band av blåsor sprida sig på överkroppen. Det visade sig vara bältros så nu får hon hålla sig lugn i 14 dagar. Tråkigt för henne, hon vill ju så gärna hålla igång sin träning.

Zindy är inte heller riktigt pigg, misstänker att hon är skendräktig efter sitt löp.

Så nu myser vi tre tjejer i soffan:)
Sjuk :(


Idag hade jag bestämt med min kompis Tina att vi skulle göra en utflykt till det berömda Ullared. Vi är lite nyfikna på stället. Tyvärr vaknade jag med feber o halsont o får ligga nerbäddad istället. Vi får hitta ett nytt datum.


Höstfixat i trädgården!


Nu har jag bäddat in mitt olivträd i juteväv o bundit fast väven med flätade cocosband. Det är min förhoppning att trädet ska klara vintern på detta sätt. Jag passade också på att beskära mina fruktträd denna underbara höstdag. Paul kom hem vid lunchtid så vi stack till Rusthållargården i Arild o käkade. Det har varit en härlig mysdag.Bakat glutenfritt i kväll


Har fixat pizzabullar o tebirka till Josefine ikväll, känner mig som en bra mamma :-) 


Är stolt över mina gröna fingrar!

Tänk att jag lyckas få mina orkidéer att blomma om, om och om igen. Lite stolt faktiskt:-) 
Superfin fågelmatare


Denna fina fågelmatare till trädgården såg jag på Hedentorps plantskola idag. Perfekt till äpplen o talgbollar.

Har precis fixat så jag kan blogga från telefonen, det testar jag nu i detta inlägg.
Har varit på Hedentorps plantskola :-)

Idag har jag beställt 'Tayberry', en korsning mellan hallon och björnbär, på Hedentorps plantskola. Buskarna ska levereras inom en vecka så jag ska nog hinna få ner dem i jorden innan marken fryser. Ska bli spännande till nästa år då de förhoppniongsvis bär frukt. Jag köpte i alla fall en söt krukväxt med mig hem, den får inte torka för mycket så vi får väl se hur länge den trivs hos mig. Växten heter "Dronning Dagmars nålepude" ett mycket passande namn då de små "blommorna" ser ut som knappnålshuvud. Visst är den fin :-)

Nu ska jag snart kila iväg till min keramikkurs, tjingelingTorka hortensia


Idag har jag klippt av alla blommor på min hortensia i trädgården. Blommorna har jag tagit in för att torka. De blir jättefina att göra arrangemang av. Jag har bara lagt dem i skålar tillsvidare, ska göra något fint längre fram när de torkat ordentligt.Gungande dam
Hej på er!
Idag har jag äntligen blivit färdig att hänga upp min gungande dam som jag gjort i keramikverkstaden. Det blev lite fint på garageknuten tycker jag. Där kan hon vaja i vinden. Det har varit några härliga höstdagar nu, hoppas vädret håller i sig. Jag har också fixat lite med min bil idag. Har varit iväg och fått påsatt vinterdäck  samt fått hjälp att suga ut en buckla i huven. Bucklan fick jag i höstas på väg in till stan, det finns några stora kastanjeträd över vägen och nog tusan skulle trädet släppa en kastanj rakt ner på min nya bil. Eftersom bilen är svart syns allt väldigt tydligt på den. Därefter körde jag in på ett möte i Helsingborg och passade på att köpa farsdagspresenter på Väla. Efter mötet körde jag in om min far och grattade honom en dag förtidigt. Jag har varit riktigt företagsam idag :-)


Gungande dam i svart lera:
Pris 1350 kr
2011 ett fantastiskt år för HIF

Året började med att HIF tog en Supercuptitel, fortsatte med SM-guld och slutligen vann HIF också Svenska Cupen. Alla pokaler finns alltså hos HIF i år. Inget lag i Sverige har gjort detta tidigare, en trippel, grabbarna i laget är unika. Och vi alla HIF:are är så stolta. Det har därför varit en del firande på sistone så jag tänkte dela med mig lite av bilderna från firande på ”Guldfesten” och Fotbollsgalan 2011. Jag ska se om jag kan lägga upp några filmer också men det hinner jag inte ikväll.SM-GULD 2011 till HIF & VINNARE AV SVENSKA CUPEN

Pär Hansson med sin pappa o samboClaes Ohlsson, HIF:s ordförande, tar emot ett sponsorbidrag från Puma och Resurs Bank under


Rednex spelade på


May Mahlangu tillsammans med delar av styrelsen efter guldsegern.FOTBOLLSGALAN 2011

Tack alla för en fantastisk prestation och för trevligt firande :-)


RSS 2.0