Helgen som gick...familjekalas

William och jag har fyllt år och det firade vi med gemensamt kalas för familjen i söndags. Jossan bakade underbara tårtor. De godaste jag ätit faktiskt. Paul och Jossan hjälptes åt med maten vi skulle bjuda på också. Jag körde runt och hämtade upp våra gäster (gamlingarna kör inte bil längre :-)  )

Men redan på morgonen gick vi en lång tur i det strålande vintervädret, gästerna skulle ju inte dyka upp förrän vid 14-tiden.

Tack alla för en härlig helg!


Arbetsterapi

Jag har världens bästa arbetsterapeut på Helsinborgs Lasarett :-) 
Just nu sitter jag med handen i parafinbad och vad kan var bättre då än att passa på att blogga med vänstran!
Jag ska börja träna i varmbassäng med eget träningsprogram i nästa vecka också, jag hoppas det aka ge snabbt resultat . Idag har jag fått lite nya aktiviteter i träningsprogrammet här, se bilder...väldigt avancerat :-) jag är glad att det går framåt i alla fall.  Nästa vecka ska jag även träffa smärtteamet här på lasarettet och det ser jag fram emot. Jag får erkänna att tålamod inte är min starka sida :-)

Många vackra ting att beskåda på Formex

Oj så mycket fint jag sett dessa dagar :-)
Förutom vår egen, Living Storys, fina monter så fanns det massor av fina saker på mässan. Här lite bilder från en av trendzonerna.Living Story på Formexmässan!

Hej på er! Har inte bloggar på ett tag och tänkte därför bjuda på lite bilder från vår monter på Formexmässan! Håll till godo :-) Se ännu fler artiklar på www.livingstory.se

Hittade massor av gamla bilder

Vi har städat lite i gömmorna och hittade cd-skivor med bilder tagna för 10 år sedan. Här några bilder på min häst Tango och fölet Akilles som vi tog på henne , aaaaah så fiiiiina!!!!
Här tävlar Jossan sin D-ponny Mirran i Dressyr!

Jippie!!! Återvunnen frihet!

Jag är så himla nöjd! Igår körde jag bil igen för första gången på en månad. Underbart, jag sprudlar av glädje!!
Det var första gången sedan olyckan för snart 3 månader sedan som jag körde min egen bil och jag klarade av att växla , yeeeehaaa. Jag körde ju Pauls som är automatväxlad efter olyckan innan jag tvingades ta morfin som gjorde att jag inte kunde köra bil alls. Nu klarar jag mig på andra värktabletter samt kortison och är sååå nöjd med mitt delmål att åter kunna ta mig till jobb och till alla lasarettbesök snabbt och lätt med bil. LYCKA!!

Jag hade Jossan med mig och vi hade varit och shoppat i Höganäs Saluhall. På vägen hem tog min nyvunna frihet överhand och plötsligt insåg jag att jag körde lite för fort. Jag hann bara säga till  Jossan "hoppsan, nu blev jag nog lite ivrig, jag får lugna ner mig". Då ser jag bilen bakom slå på blåljusen, de drar på rejält och kör om mig... Som tur var fortsätter de och försvinner i horisonten, de hade klart viktigare saker för sig :-)
Men lite skrajsen blev jag allt några sekunder.

RSS 2.0