Bra jobbat grabbar!

Nu rullar bilen lätt som tusan mot hemmet igen, vilket lyckorus, matchen var mycket underhållande och våra pågar gjorde en kanonvändning av matchen från 0-2 till 2-4. Detta är lycka!

Imorgon är det dags att börja jobba igen, jag är jättesugen, ska bli riktigt roligt. Jag har haft en mycket bra semester och känner mig utvilad och redo för nya "tag".

Livet leker :-)


Tropisk värme

Sedan förra blogginlägget har vi fortsatt att njuta av den svenska sommaren när den är som bäst. jag har haft 2 fantastiska semesterveckor. Vi har käkat gott, druckit vin, umgåtts med vänner. Besökt Arilds Vingård (vi var ett gäng som cyklade dit), det kan jag verkligen rekommendera, maten bar supergod och jag gillade vinet, dessutom tyckte jag man fick mycket för pengarna. En supertrevlig kväll i gott sällskap. Vi har varit med vänner på Värderön, Berget, Kärringamalen, Mölle m.m. När vi var på Värderön med Annica och Mats såg vi ett 30-tal sälar, en fantastisk upplevelse. Att uppleva naturen och grottorna från havet vid Kullaberg är exotiskt och i det klara vattnet ser man sjöstjärnor, småfisk och plattfisk, man tror inte man befinner sig i Sverige. Att åka vattenskidor i det spegelblanka havet på kvällarna är inte heller fel. Vi bor helt underbart, vilken lyx.

Fler bilder kommer, men just nu bloggar jag från mobilen då vi är på väg till Göteborg för att se kvällens match mellan IFK-Göteborg och HIF och därför kan jag inte ladda upp mer än en bild.

Hejja HIF!


Sommar och soliga dagar!

Hej på er! Så skönt med lite sommarledighet, sol, grillning, båtutflykter, vin, bra läsning i svalkan under björken, umgås med familjen, sätta tänderna i sommarprojekten, spela kubb, ta hand om Spirit när Jossan jobbarutbildar sig och mycket annat.

 
 
 
 
Drottningen ska givetvis vara nära kungen!
 
 
 
 
Morgontur med Zindy och Paul...härligt:-)
  
Kamben på grillen är inte helt fel...
 
 
 


William kör båten på våra turer, går som en dans :-)  
Dessutom hjälper han till att måla och klippa gräs, sicken kille, tummen upp
 


 
 
 
 


Räkor och vin på havet, kan det bli bättre???
 
 
 
 
Zindy hjälper till att bädda med hö i Spirits box
 
 
 
Grinden som Paul fyndade förra sommaren och som jag då slipade och lackade kommer på plats denna sommar. Det blir jättefint, min duktiga gubbe :-)  (nästa steg är att få honom att mura ett trappsteg vid ytterdörren istället för den tråkiga trätrallen, vem vet..det kanske blir redan denna sommaren)
 
 


Kubb en härlig sommarkväll...
 
 
 
Min sommarlektyr...
 
 
 
 
Jossan har utbildat sig till havslivräddare och pollivräddare i sommar och nu jobbar hon som det i Ängelholm, duktig tjej, stolt mamma :-)
 

Jag har världens goaste gubbe :-)

När jag kom hem från jobb i fredags hade mannen i mitt liv städat  och handlat så jag slapp det. Helt underbart, det blev en avkopplande kväll istället. William, Paul och jag gick en sväng på förmarknaden (Jonstorps marknad denna helg), vi köpte hundgodis och ben till Zindy och lite annat smått och gott. Sen gick vi förbi svärmor, hon blev jätteglad över vårt spontana besök. Vi bjöds på ost och vin, det var jättemysigt, en härlig start på helgen.

I lördags gick jag en sväng på marknaden, köpte munkar, vollsjötofflor, och en hundbädd till Zindy samt ännu mera hundgodis. På kvällen kom Annica och Mats, vi grillade, drack vin och hade supertrevligt, lite senare på kvällen drog vi upp i öltältet på marknaden och träffade grannar, vänner och bekanta. Vi hade riktigt roligt. Tack Annica och Mats för en jättetrevlig kväll :-)

Paul har också hjälpt mig med mockning i stallet fredag, lördag och söndag. Idag skulle boxen mockas ut helt och golvet skuras för imorgon ska stallet saneras. Hästarna går ute dygnet runt from idag, de ska ju också ha semester. Det v ar skönt att Paul hjälpte till idag, det tog 2 timmar när vi hjälptes åt hade jag varit själv hade det tagit mig 4 timmar. Vi har haft en lugn eftermiddag, solat, läst, fikat och grillat lite i det fina vädret. Eventuellt blir det en tur med båten ikväll. Detta har varit en avkopplande, mysig helg :-)
 


 
 
 
 
 
 
Zindys nya hundbädd...
 
 
 
 
Mina nya tofflor...
 
 
 
 
 
Jag tog mig tid att mysa i trädgården och göra några buketter,rosorna är fantastiska nu, nice :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lyktfotografering på Living Story

I veckan som gick har jag fotograferat ännu fler produkter på Living Story, denna gång var det en hel del av våra fina lyktor som skulle fastna på bild. Det var hett om öronen under denna fotografering vill jag lova :-)
 
 
 

De blå rosorna från sin bästa sida

Håll till god, här kommer bilden jag lovade mina besökare under trädgårdsrundan, nå står de blå rosorna i full blom :-)
 
 
 

Jag bloggar...altså lever jag...

Hej på er! 
Ursäkta att jag inte bloggat på ett tag, det har gått i ett så jag har inte hunnit. Jossan utbildar ju sig till badvakt och är därför i Tylösand i 3 veckor, vilket gör att jag har stalltjänst om kvällarna efter jobb. I torsdags kväll var jag förståss på Olympia då HIF mötte AIK, den matchen gjorde ingen glad (föritom AIK:are så klart). I Fredags hade vi sommarfest med jobbet, det var supertrevligt med teambildinglekar, god mat och trevligt sällskap. När helgen kom stack jag och Paul till Köpenhamn för att rå om varandra, det var riktigt mysigt, vi åt gott, shoppade och njöt i största allmänhet.

Ikväll har jag och Zindy varit hos Spirit och mockat hagen och pysslat om honom. Han hade fått ögoninflammation så jag får sticka upp till honom imorgon bitti och göra rent ögonen igen, Bäst att sköta om ögonen både morgon och kväll. William har varit superduktig idag, han har hjälpt Paul att klippa både gräset och häcken, gott att hjälpas åt.

Nu får ni lite bilder från de senaste dagarna, håll tillgodo. Om någon inte vill vara med på bild kan ni bara lägga en kommentar så tar jag bort bilden.
 
Sommarfest på jobb

 
 
 
 
 
 
 
 


Paul och jag i Köpenhamn:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0